maandag 10 mei 2010

Lente outfits voor als de zon het laat afweten...

Waar is de zon? Wat moeten we met dit koude voorjaarsweer in hemelsnaam aan? En hoe kleed je je naar een bruiloftsfeest als je (terecht) op mooi voorjaarsweer gerekend had?

Wij weten niet hoe het er met jullie voorstaat, maar koud en grijs lenteweer maakt ons chagrijnig. En hoe kleed je je erop? Wij hebben onze gedachten erover laten gaan en onze conclusie is dat het elke keer weer een uitdaging moet zijn om stylish en trendy voor de dag te komen. Weer of geen weer.

Gedekte kleuren
Als de wereld alle kleur verliest, is een felgekleurde lente-outfit misplaatst. Kobaltblauw, zeeblauw en koraalrood vallen uit de toon. Gedekte kleuren zijn de oplossing. Zwart (maar daar heb je na de lange winter misschien geen zin meer in), donkerblauw, alle toonaarden grijs en legergroen zijn de tinten waarin je het bij grijs voorjaarsweer moet zoeken.

Trendy voorjaarsbroeken
Als we de eerste warme lentedagen hebben gehad en het weer plotseling weer een terugval maakt, valt het tegen om je pantykousen en hoge laarzen weer aan te trekken. De oplossing ligt voor ons in de trendy broeken die in de voorjaarscollecties te vinden zijn. Met een zachtgrijze, hoogglanzende harembroek ziet de wereld er al weer veel positiever uit (ook heel geschikt voor verjaardagen, feesten en partijen).

Blazers
Lange wollen vesten willen we ook niet meer aan. Net zoals pantykousen en hoge laarzen werken ze op een gegeven momenten ronduit deprimerend. Gelukkig komt de blazer ons op dit punt tegemoet. In de modecollecties voor de lente en zomer 2010 zijn ze in alle mogelijke uitvoeringen te vinden. Wij vinden de mannelijke modellen het mooist. Dit soort blazers zijn ook geweldig chic over een feestjurkje. Een uitkomst voor bruiloften en andere feestelijke gelegenheden.

Enkellaarsjes en een goed humeur
Broeken, blazers en... enkellaarsjes. Deze drie-eenheid helpt je sombere lentedagen door. Val niet terug op je winteroutfit, maar kleed je elke dag opnieuw met zorg en fantasie. Maak er elke morgen opnieuw een uitdaging van om charmant en up-to-date voor de dag te komen. Laat je niet klein krijgen door koud en somber lenteweer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten