maandag 17 mei 2010

12 modetrends voor zomer 2010


De mode is de afgelopen jaren eigenlijk steeds vrouwelijker geworden. De vormgeving is creatief en innovatief. Er wordt gespeeld met volumes en gezocht naar nieuwe verhoudingen.
Tailleurs zijn weer in, een wereldmodel als de kokerrok is weer terug, blazers worden weer helemaal naar hun waarde geschat. Ook wordt er weer volop geëxperimenteerd met rock en punk invloeden, als tegenwicht tegen het zoetsappige en lieflijke karakter van de flower power en boho stijl van een paar jaar geleden.
Er zijn voor zomer 2010 heel wat hoofdtrends in de mode te onderscheiden. Van sensueel en vrouwelijk tot stoer en masculien. Van denim tot pailletten. Een mix van stijlen en trends die bij elkaar een heel eigentijds modebeeld opleveren.
We hebben 12 opvallende modetrends voor je uitgelicht. Waar het, zoals altijd omgaat, is om ze naar je eigen smaak en stijl te interpreteren. Mix een romantisch kledingstuk met een stoer jasje, mix spijkergoed met fleurige bloemendessins. 'Mix and match' is nog steeds het motto. Focus op contrasten en onverwachte combinaties. Ontwikkel of accentueer je eigen stijl.

Vandaag de eerste: Sinaasappel oranje.
Sinaasappel oranje is een van de meest energetische en dynamische modekleuren voor zomer 2010. Laaf je eraan! Deze kleur staat ontzettend mooi bij een licht gebronsd huidje. (zie foto)

(bron: trendystyle)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten