maandag 29 maart 2010

Haal eruit wat erin zit!

Baal jij ook regelmatig dat je niet alles draagt wat er in je kast hangt?
Dat je te laat bent voor dat tussenjasje omdat het alweer te warm is?
Of dat je die peeptoe schoenen niet aan kan omdat je vergeten bent je nagels bij te werken?
Misschien durf je die prachtige strapless jurk niet aan omdat je bang bent dat 'ie afzakt?

Er zijn zoveel redenen waarom je iets niet draagt of kan dragen. Het begin van een nieuw seizoen is een uitgelezen moment om de balans op te maken, je goed voor te bereiden zodat je voor de volle 100% kunt genieten van al je mooie kleding, schoenen en accessoires.
Alleen als je overzicht over je kleding hebt, zul je iedere morgen gemakkelijk je outfit bij elkaar kunnen halen. Het spaart je een hoop tijd, stress en frustraties.

*Ga regelmatig alles bij langs, zeker als je kleding niet in 1 kast ligt. Weet wat je hebt!
*Neem eens de tijd om te combineren. Dat leuke blousje draag je waarschijnlijk niet omdat je denkt dat je er niets leuks bij hebt, proof yourself wrong!
*Doe dit ook met die ketting die al eeuwen werkloos in je kast ligt, mixen en matchen is leuk en het resultaat verast je vaak.
*Hou het weer in de gaten, vooral in de maanden maart en april. Draag buiten een vest, colbertjasje of een spijkerjasje met een sjaal, combineer een lichte spijkerbroek met donkere laarzen, over een longsleeve kun je nu makkelijk iets dragen met een korte mouw.
*Alles wat niet gestreken is, knoopjes mist, een naadje los heeft of een vlek heeft leg je apart. En vervolgens ga je het fixen.
*Koop transparant fashion tape bij Hunkemoller of H&M. Dit gebruik je om strapless jurkjes vast te plakken, gewaagde decollete's en bandjes op hun plek te houden.
*Komt de zon eraan? Zorg ervoor dat je voeten toonbaar zijn en begin alvast te smeren met een zelfbruinende bodylotion (goed je handen wassen na gebruik!).
*Als je garderobe het toelaat, hang dan je winterkleding weg. Zo focus je je alleen op je zomerkleding, heb je meer overzicht en is je winterkleding straks weer als nieuw voor je.

1 opmerking: