zaterdag 20 maart 2010

Back to basics?

Elke garderobe heeft basics nodig. Of je nu veel pakken draagt, of juist jurkjes of tuniekjes, zonder de juiste basics wordt het erg lastig om de blikvangers goed te kunnen dragen!

(Huidkleurige) t-shirt bh:
Onontbeerlijk onder t-shirts of gladde stofjes, een huidkleurige variant is essentieel onder bijvoorbeeld transparante(re) stoffen of wit linnen.
Draag je liever een hemdje dan kun je kiezen voor een huidkleurig hemdje of een bh en hemdje in 1.

Seamless (huidkleurig) ondergoed:
Hiervoor geldt ook het bovenstaande. Onder witte linnen broeken of gladde polyester stoffen bijvoorbeeld, of satijn.

Witte/zwarte hemdjes:
Witte hemdjes zijn ideaal voor onder een diep uitgesneden decollete. Ook onder truitjes of shirtjes die iets kort zijn, kun je ze dragen. Dit lijkt niet alleen leuk maar geeft je een zekerder gevoel.
In de zomer is het leuk om een basic hemdje over een basic t-shirt of top te dragen. Dat ziet er tijdloos en klassiek uit en kan naar believen opgeleukt worden met een opvallende ketting.

Longsleeves:
Als het wat fris is en je toch iets met korte(re) mouwen wilt dragen, kan dat heel eenvoudig door er een longsleeve onder te dragen. Zo kun je ook in de winter een (mouwloos) jurkje met kort mouwtje dragen of een tuniek met een driekwart mouw.
Ook ideaal voor onder kriebelige vestjes of truitjes, dit scheelt enorm.

Legging:
Onmisbaar onder rokjes/jurkjes. Heb je een goed aanbod aan leggings dan kun je je rokjes en jurkjes veel vaker aan en ben je niet afhankelijk van de zon. Ook ideaal bij het melkflessen-syndroom!

Een goed basic kledingstuk is dus essentieel om je blikvangende kledingstukken beter te doen uitkomen. Voor deze basics hoef je niet veel geld neer te leggen.

De Hema is geweldig voor de seamless ondergoed, t-shirt bh en hemdjes.
Voor longsleeves ga je naar de H&M en leggings zijn er in overvloed, kijk eerst eens bij de Action, Hema en de Zeeman en voor wat meer bijzondere leggings kun je terecht bij de H&M en je favoriete kledingzaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten