woensdag 28 oktober 2009

Personal shopping: waarom zou je iemand voor je laten winkelen?

Naast dat het errug stoer is en helemaal nu... omdat het je tijd, frustratie, miskopen en geld bespaart! En je een hoop plezier en complimenten bezorgt.

Eerst een paar cijfers:
  • 1 in 3 mensen is chronisch overwerkt.
  • 54% heeft zich in de afgelopen maand wel eens overweldigd gevoeld over hoeveel ze nog moeten doen.
Dus wat levert een personal stylist die voor je winkelt eigenlijk op?

Tijdsbesparing:
Je hoeft niet meer alle winkels bij langs om toch bij de eerste dat leuke truitje te gaan halen, sterker nog: jij bent gewoon aan het werk of met andere dingen bezig terwijl je personal stylist voor je aan het werk is: dubbele tijdwinst dus! Natuurlijk kun je online winkelen, het probleem is dat als je niet goed thuisbent in je eigen stijl, wat je wilt uitstralen en wat je goed staat, de kans op miskopen groter is omdat je de kleding niet direct ziet, voelt en kan passen. (Ik spreek waarschijnlijk niet alleen voor mezelf als ik als echte Hollander de verzendkosten laat meewegen in het houden van een paar online aangekochte stukken.)
Een personal stylist gebruikt haar ervaring, netwerk en creativiteit om goedkoop de mooiste dingen te kopen die je zelf niet zou bemachtigen omdat je eenvoudig weg niet de tijd hebt om iedere dag de hele dag te winkelen.
En op het moment dat het jou uitkomt, worden je nieuwe aanwinsten gepresenteerd. Wat dacht je van de tijd die je bespaart 's ochtends voor het aankleden? Een goed doordachte garderobe is op vele wijzen te combineren, je personal stylist maakt samen met jou complete combinaties die bij je passen zodat je nooit misgrijpt.

Frustratie besparen:
Je personal stylist weet wat bij je past, wat de trends zijn, hoe je huidige garderobe eruitziet en dus wat je nodig hebt, wat het meeste toevoegt, en wat je qua figuur het beste staat. Dat je door een verkoopster wordt overgehaald omdat het 'je geweeeeeeldig staat' is er dus niet meer bij, ook kun je jezelf niet meer voor de gek houden (volgende maand als die 3 kilo eraf is... ik kan het toch niet laten liggen voor dat geld? enzovoorts)
Je personal stylist helpt je op weg in je eigen garderobe, je hebt het geheel beter in kaart en kunt daardoor ook met veel plezier zelf je weg vinden in plaats van elke dag met een wanhopig hoofd die deuren opentrekken en te denken: wat moet ik in vredesnaam vandaag nou weer aan? Daarnaast voel je je zelfverzekerd en hoef je niet te twijfelen of je kleding wel klopt of wel kan/in is. Je zult zien dat je regelmatig complimenten krijgt over je kleding of juist over 1 item in een combinatie die nu zo goed naar voren komt.

Geldbesparing:
Je personal stylist weet wat je budget is (en houdt zich daaraan!), laat zich niet beinvloeden door koopjes, items die net te groot of te klein zijn, of waar je al 3 van hebt en welke je ook niet draagt...
Omdat wat ze koopt, bij je past, past in de rest van je garderobe en in principe tijdloos is, heb je op korte termijn al veel meer plezier en bespaar je ontzettend veel geld op lange termijn. Wist je dat 80% van ons vrouwen maar 20% van hun garderobe dragen??? Dat zegt genoeg denk ik.

Je personal stylist zorgt ervoor dat je er goed uitziet en je goed voelt over jezelf terwijl jij doet waar jij goed in bent!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten