vrijdag 29 januari 2010

Over laarzen...

"These boots are made for walking, and that's just what they do"
Nou, dat is bij mij niet altijd het geval.
Ik heb zit-laarzen, winkel-laarzen, stoere laarzen, winterlaarzen, tuin-laarzen en onmogelijke laarzen. ;)

Laarzen zijn onmisbaar in de winter en, helaas, in Nederland ook onmisbaar in de zomer.

Lees verder over hoe je elke stijl laarzen het beste kunt dragen, voor weinig geld en er daarbij ook nog uitziet alsof je uit een designer advertentie bent gestapt.

Knie-laarzen:
Deze laarzen zijn geweldig gecombineerd met een jeans of een dunne maillot. Zowel korte als lange benen komen hier goed mee weg. Een zwarte of donkere broek met donkere laarzen doet je benen langer lijken. Wees niet bang om wat lef te tonen en ga ook voor andere kleuren dan zwart, of materialen en details.
Knielaarzen zijn hoog genoeg om blikken te vangen dus hou het stijlvol. Stiletto laarzen moet je dus flink afzwakken. Geen minijurkje en mega kapsel dus.

Frommel-laarzen:
Deze stijl laarzen is casual en chic. Je kunt je outift er relaxed uit laten zien zonder dat het allemaal te perfect lijkt.
Perfect met jeans, een legging, een oversized trui en een vloeiende jurk. Ook deze stijl is geschikt voor iedereen.

Enkellaarzen: Heel hip momenteel. Zowel chic of casual te dragen. Om enkellaarzen goed uit te laten komen draag je ze het best met een jurk of rok. Een enkellaars accentueert je benen omdat je meer van je benen ziet.

Cowboy-laarzen: Een typische klassieke laars met een paar mitsen en maren.
Ten eerste: een mooie klassieke cowboy-laars is moeilijk te vinden. Dus als je er 1 ziet die je erg mooi vindt, koop 'm dan.
Deze laars draag je vooral in de zomer en in het najaar.
Een romantisch jurkje is geweldig met een stoere cowboylaars eronder. Maar ook een jeans, stoere blouse en opvallende armband of ketting zijn helemaal af met een paar Western boots!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten