woensdag 30 december 2009

Mijn beauty favorieten van 2009

Zo aan het einde van het jaar is het voor veel mensen de tijd om 'de balans' op te maken, op allerlei verschillende manieren.
In deze blog aandacht voor mijn beauty favorieten van 2009, hoewel sommige op deze lijst gebruik ik al voor eeuwig!

Dior fixing powder: kost wat, heb je ook wat. Op een of andere manier zorgt dit wonderspul, dat je aanbrengt na je foundation en voor je poeder en rouge, ervoor dat je er geweldig uitziet op foto's en in rottig licht. Prijs € 41,90
Mijn tip: koop het op Ebay.

Yves Rocher Culture Bio opwekkend serum met 84% biologische plantaardige bestanddelen. €25,-, je doet er ongeveer 8 maanden mee. Ruikt heerlijk en is gewoon heel gezond voor je huid: geen parabenen! Een serum is heel goed in de winter om onder je dagcreme te gebruiken.

Diorskin Forever foundation: goede dekking, smeert goed uit, glimt niet en laat je er fantastisch uitzien. Once again: koop op Ebay. Douglas-prijs: € 40,70

Biodermal huidsupplement Anti-veroudering, € 29,95. Het uitgekiende complex van werkstoffen voedt de dieper gelegen huidlagen en beschermt deze tegen verouderende invloeden van buitenaf. Voor een goede huidkwaliteit.

Aldi Biocura Anti-rimpelcreme met collageen, €4,99. Zorgt voor een opvullend effect
waardoor de huid strakker wordt en rimpeltjes zichtbaar minder diep, met hyaluronzuur,
vitamine E, provitamine B5, galamboter, biopeptide en vitamine B3. Is niet altijd in het assortiment. Deze gebruik ik als nachtverzorging.

Aldi Biocura serum, nu in het assortiment, €3,29. Keuze uit een vochtvasthoudend serum en een anti-ageing serum. De huidverzorgingsproducten van Biocura (alleen te koop bij de Aldi) worden regelmatig getest, en krijgen heel vaak het predicaat ‘als beste getest’! Dit geldt oa. ook voor de dagcreme en de nachtcreme. De Duitse consumentenbond en het Engelse vrouwentijdschrift Woman’s Own noemde de crèmes resp. als beste getest en beste koop.
Dit serum is een geweldige vochtinbrenger voor onder je makeup.

Ampullen Biocura Aldi, €4,99 voor 7 ampullen. Keuze uit Regeneratie-serie (voor 's nachts) en Anti-aging.

L'Oreal Dermo Expertise Decontract Serum, €20,95. De 1e huidontspannende antirimpelcrème met BosweloxTM die expressierimpels ontspant en gelaatstrekken verjongt. Maakt je gezicht heel glad.
Ik gebruik 'm als dagcreme.

Bourjois mascara Volume Glamour, € 15,90. Klontert niet, fijn borsteltje, maakt lange, dikke wimpers.

Lipfusion Lipgloss (XL), €38,- bij de Douglas. Via Ebay vele malen goedkoper. Een lipgloss die je lippen voller maakt. De XL variant is speciaal voor 's nachts.

Poederparels, in plaats van een gewone poeder. Zorgen voor een heel frisse, gezonde look. Die van Guerlain zijn fantastisch, ik vul ze al jaren bij met die van de Kruidvat.

Zelfbruiner, heerlijk: bruine benen op commando. Geen uren/dagen/maanden meer bakken om er dan achter te komen dat de zomer weer voorbij is! De Dove zelfbruinende bodylotion is fool-proof, maar je moet wel elke dag smeren om er iets van te kunnen zien. Ik gebruik 'm om mijn Garnier Ambre Solair Bronzer mooi te houden. Bestel je op Ebay? Kijk dan eens naar de Famous Dave's Moisture Tan of naar de zelfbruiner van Sun Laboratories.

L'Oreal Demaq Expert Reinigingslijn. Heel fijn spul. De Zuiver Elixir Geconcentreerde reiniging vind ik ideaal omdat het alle soorten makeup, ook waterproof, in 1 x verwijderd zonder watjes. Alleen de elixir en de kraan en klaar ben je. €8,- 9,-

The Body Shop Moringa douche gel, heerlijke geur, €10,-. Neem de Moringa Body Butter erbij, €16,-!

Matrix shampoo Bamboo, kappersmerk, €13,-. Superzacht voor gekleurd haar. Verkrijgbaar bij de kapper of online.

Etos Shampoo blond: volgens velen 1 van de beste blond-shampoo's. Ik heb 'm net gekocht en moet 'm nog proberen. €2,79

Masker the body shop, 3 in 1, Blue Corn Scrub Masker. Maakt je huid goed schoon. Zo'n €15,-

Conditioner: Charles Worthington Salon Shine Results Hair Spa, Etos. In 1 woord geweldig spul. In de Sale bij Trekpleister, van €8,- voor €3,-.

John Frieda Boost Mousse voor blond haar, in 1 woord GEWELDIG! Bij Etos
Tweezerman pincet, simply the best. Bij Douglas of DA Drogist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten